Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха тайно

Присъствие на наградите "Грами", а след това - сватба. Какъв уикенд само!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2022

Кортни Кардашиян и Травис Баркър вече са съпруг и съпруга!

Напълно изненадващо, екипи на TMZ и Page Six потвърдиха, че двойката си е казала заветното "да" пред олтара буквално часове след появата им на 64-те годишни награди "Грами".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ ЗА НОВОТО РИАЛИТИ НА СЕСТРИТЕ КАРДАШИЯН

Кортни и Травис са се врекли във вярност пред имитатор на Елвис Пресли, но не са позволили да се правят снимки, отвъд тези на специалния им сватбен фотограф, които вероятно ще споделят в social media каналите си съвсем скоро.

Техни приятели разкриват, че след изненадващата сватба във Вегас, ще има поне още "няколко" други тържества, които да отпразнуват голямата им любов.

кортни кардашиян

Първите свидетелства за нея получихме в началото на миналата година, а през октомври двамата обявиха и годежа си.

Още тогава източник, близък до може би най-известното семейство в света, разкри, че Кардашиян е "на седмото небе" от щастие във връзката си и двамата са "почти като гаджета в гимназията. Никой от тях не е предполагал, че отново ще се влюби по този начин."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: STREET STYLE ИДЕИ ОТ КОРТНИ КАРДАШИЯН

Същият този приближен коментира, че Кортни "никога не е била против брак", макар многократно да е отказвала да се омъжи за Скот Дисик. "Мислите ѝ определено се промениха, след като двамата с Травис започнаха да ходят официално. Прекарват цялото си време и са лудо влюбени."

В трейлъра за новия риалити формат на Hulu "The Kardashians" пък чуваме самата тя да казва, че с Травис имат намерение да разширят семейството си. Обещаваме да следим за подробности, а дотогава - честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA