Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха тайно

Присъствие на наградите "Грами", а след това - сватба. Какъв уикенд само!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2022

Кортни Кардашиян и Травис Баркър вече са съпруг и съпруга!

Напълно изненадващо, екипи на TMZ и Page Six потвърдиха, че двойката си е казала заветното "да" пред олтара буквално часове след появата им на 64-те годишни награди "Грами".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ ЗА НОВОТО РИАЛИТИ НА СЕСТРИТЕ КАРДАШИЯН

Кортни и Травис са се врекли във вярност пред имитатор на Елвис Пресли, но не са позволили да се правят снимки, отвъд тези на специалния им сватбен фотограф, които вероятно ще споделят в social media каналите си съвсем скоро.

Техни приятели разкриват, че след изненадващата сватба във Вегас, ще има поне още "няколко" други тържества, които да отпразнуват голямата им любов.

Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха тайно

Първите свидетелства за нея получихме в началото на миналата година, а през октомври двамата обявиха и годежа си.

Още тогава източник, близък до може би най-известното семейство в света, разкри, че Кардашиян е "на седмото небе" от щастие във връзката си и двамата са "почти като гаджета в гимназията. Никой от тях не е предполагал, че отново ще се влюби по този начин."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: STREET STYLE ИДЕИ ОТ КОРТНИ КАРДАШИЯН

Същият този приближен коментира, че Кортни "никога не е била против брак", макар многократно да е отказвала да се омъжи за Скот Дисик. "Мислите ѝ определено се промениха, след като двамата с Травис започнаха да ходят официално. Прекарват цялото си време и са лудо влюбени."

В трейлъра за новия риалити формат на Hulu "The Kardashians" пък чуваме самата тя да казва, че с Травис имат намерение да разширят семейството си. Обещаваме да следим за подробности, а дотогава - честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA