Крис Дженър изпя "Jingle Bells" с Кортни и Травис

Не, не сме прекалили с яйчения пунш. Кортни Кардашиян, Травис Баркър и Крис Дженър наистина пуснаха празнично парче.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 декември 2021

Не че има шанс членовете на клана Кардашиян-Дженър да ни изненадат до крайност, но след тайните бебета, разводи и козметични брандове, със сигурност не очаквахме да чуем коледна песен.

Отговорна за нея е самата Крис Дженър, която обедини сили с Кортни Кардашиян и нейният годеник Травис Баркър за издаването на своя версия на вечната празнична класика "Jingle Bells".

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛЕДА В ДОМОВЕТЕ НА ЛЮБИМИТЕ ЗВЕЗДИ (ГАЛЕРИЯ)

Честно казано, парчето е по-приятно, отколкото бихте могли да предположите. Гласът е на най-известната майка-мениджър, Травис свири на барабаните, а Кортни работи върху новия вариант на музиката. Цялото парче е продуцирано от новосъздадената компания на двойката KRAVIS RECORDS, така че не изключваме възможността за в бъдеще да чуваме и други нови песни.

"Коледа е любимото ми, най-щастливото време от годината и, честно казано, точно това ме накара да се настроя", споделя оригиналната К в официалния си Instagram акаунт при обявяването на парчето. "Благодаря ти, @travisbarker, за спомена и магическите барабани. И благодаря на kourtneykardash за нейните хипнотизиращи jingle bells".

В крайна сметка, създаването на коледна песен е идеален бизнес ход, защото ако е достатъчно празнична и атрактивна, целият свят ще я слуша не само тази, но и всяка следваща година. Кой обаче да предположи, че Кортни ще стане продуцент?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA