Мишел Пфайфър и съпругът й са семейство за пример

Двамата отпразнуваха 30 години заедно.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Мишел Пфайфър и съпругът й, писателя и продуцент Дейвид Е. Кели отпразнуваха "30 години блаженство". Двамата отбелязаха този специален ден с кадър, който споделиха в Instagram. 

Двамата са едно от малкото холивудски семейства, което живее в любов и хармония вече три десетилетия. А каква е тайната за това "блаженство"? "Да избереш правилния човек", категоричен е Кели.

Te се срещат преди малко повече от 30 г. Всичко е уредено от най-добрият приятел на Мишел, който й урежда среща на сляпо с непознат. "Бях някак нервна, защото имах няколко неуспешни подобни срещи преди това и се бях заклела да не предприемам други. Но най-добрият ми приятел ме помоли да се видя и запозная с този човек, Дейвид Кели, като за последен път, и аз се съгласих", разказва с днешна дата Мишел.

Двамата се срещат в компанията на сестра й и най-добрият й приятел. Но нещата не минават по план. По-късно актрисата споделя, че между нея и Дейвид не е имало искри в онзи момент. "Дейвид и сестра ми си говореха цяла вечер, защото тя е много чаровна и много добра в общуването, а мен не ме бива много в това. Той също е леко срамежлив. Не бяхме си казали и две думи. Не знам той как го реши, но наистина не започна добре", казва Мишел.

След срещата тя дори е сигурна, че Дейвид трябва да излиза със сестра й, защото двамата си допаднали доста. И дори го споделя с приятеля си. Той обаче е категоричен, че Мишел и Дейвид са родени един за друг. "Не смей. Ще те убия. Това е твоят бъдещ съпруг", заявява приятелят. И това се оказва самата истина. Дейвид и Мишел се влюбват, а след десет месеца минават и под венчило. На следващата година се ражда и сина им, който кръщават Джон Хенри.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA