Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус очакват първото си дете

Вечеимаме първите кадри на бъдещата майка.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Робърт Патинсън и половинката му Суки Уотърхаус са на върха на щастието, тъй като са в очакване на своята първа рожба.

Моделът сама разкри щастливата новина на сцената на фестивала Corona Capital в Мексико. Тя се пошегува, че се е облякла много "блестящо" за да привлече вниманието на всички към вече наедрялото й коремче. "Днес съм прекалено блестяща, но си помислих, че това може да ви разсее от нещо друго, което се случва", казва Суки, разкопчавайки палтото си и разкривайки щастливата новина. Този изненадващ момент накара феновете да избухнат в овации. 

Суки Уотърхаус

Суки Уотърхаус

Моделът вече не крие нарастващото си коремче. Тя гордо го пъчи и в ежедневието си, обличайки дрехи, които го подчертават. На една от последните си разходки, тя е облечена с дънки със свободна кройка и къс топ.

Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън са заедно вече над пет години. Тяхната връзка изненада мнозина и не очакваха връзката им да продължи дълго. Двамата обаче опровергаха това. Актьорът и моделът за първи път бяха забелязани на публично място през 2018 г. в Лондон. По-късно те започнаха да живеят заедно, тъй като не искаха да се разделят покрай пандемията заради COVID-19. Изглежда това бързо съвместно съжителство ги е сплотило още повече и е накарало любовта да разцъфти.

Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън

"Шокирана съм, че съм толкова щастлива с някого в продължение на почти пет години", споделя Уотърхаус в интервю за The Sunday Times през февруари 2023 г. Тя добавя, че никога не минават повече от два месеца, в които да не се видят. "Онзи ден имах два почивни дни и нямаше съмнение, че ще се прибера да го видя." Тя казва още, че все още "невероятно се вълнува", когато името на Патинсън изскочи на телефона й. "Мисля, че той изпитва същото към мен. Винаги имаме толкова много да си кажем и той е много забавен".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA