Михаела Маринова пусна видео към най-силната си песен досега

Гледайте видеото на "Такава любов"!

Ася Иванова
Ася Иванова 13 декември 2023

Фотография: Вирджиния Рекърдс

Михаела Маринова не е спряла да вади хитови сингли от последния си албум "До безкрай" и видеото към една от най-силните й песни досега вече е факт. Клипът към "Такава любов" може да бъде видян от днес в българския ТВ и радио ефир, всички стрийминг платформи и YouTube канала на Михаела.

"Такава любов" е шестият сингъл от албума "До безкрай". Музиката и текста са дело на Михаела Маринова и Павел Николов, а официалното видео е реализирано от виртуозния хореограф Милен Данков и режисьора и оператор Виктор Милушев. В него Михаела е по-различна от всякога - зряла, силна, вихрена. "Има неща, които не могат да бъдат просто казани. Изпяла съм ги в песен, вплела съм ги в движение. Това е "Такава любов", споделя изпълнителката.

С "До безкрай" Михаела сякаш порасна, превърна се в артист с безкомпромисно присъствие на музикалната ни сцена. 2023-та беше пълна и с други постижения за нея – първо самостоятелно турне, покана от Любо Киров да се присъедини към неговата супер успешна и тотално разпродадена концертна обиколка, награда за "Изпълнителка на годината" от БГ Радио, няколко международни колаборации, многобройни звукозаписни сесии и участие в най-значимия творчески лагер за писане на музика у нас.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA