Михаела Маринова прави висок скок с новия си албум

Водещият сингъл от великолепната колекция "До безкрай" е песента "Две съдби", чието видео вече е факт.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 декември 2022

Фотография: Вирджиния Рекърдс

Две години след дебютния "Стъпка напред", Михаела Маринова прави следващия... висок, висок скок напред, представяйки втория си студиен албум - "До безкрай".

Премиерата му е днес, а изпълнителката я отбелязва с официалното музикално видео към водещия сингъл "Две съдби".

По музика, текст и аранжимент на Михаела, и китариста, цигулар и аранжор Ангел Дюлгеров, песента е емоционална поп балада с красиво послание, запомнящи се вокали и китарни рифове. В клипа към нея участие вземат всички музиканти, с които певицата се изявява на сцена – Пламен Денчев, Радо Казасов, Евден Димитров и Ангел Дюлгеров. Креативната идея, реализирана от Иван Димитров – Torexa, е на екипа на "Вирджиния Рекърдс", с който Михаела върви напред вече 7 години.

Михаела Маринова

ОЩЕ ОТ GRAZIA: PAVELL И МИХАЕЛА МАРИНОВА НЕ СЕ СТРАХУВАТ ДА ТАНЦУВАТ С ДЯВОЛА

"Ликувам от щастие. Този албум е всичко, за което съм мечтала и нищо от това, което съм си представяла, че ще ми се случи", споделя самата тя за колекцията, съдържаща 11 парчета, сред които едноименната "До безкрай", хитът "Сериал" и 9 чисто нови, неиздавани песни.

По продукцията на 6 от тях изпълнителката работи с Ангел Дюлгеров, а по 4 - с дългогодишния си колега и приятел Павел Николов от Pavell & Venci Venc'. В траклиста откриваме и "Отново при теб", създадена заедно с един от най-успешните южнокорейски композитори и продуценти - Jin Suk Choi.

Михаела Маринова

Михаела е съавтор на музиката и текста на всички тракове в "До безкрай", а освен "Две съдби", която предизвиква фурор от емоции, нашите фаворити са "Такава любов" и "Вселена". Няколко секунди са достатъчни, за да усетите, че цялостното звучене на албума е по-зряло, леко рок, но задължително емоционално. По-малко от няколко секунди са достатъчни, за да може Михаела отново да циментира статута си на истински вокален виртуоз.

Следващото доказателство за истинността на твърдението ще бъде концерта, с който певицата ще представи "До безкрай". Датата е 27 декември, часът - 20:00 ч., локацията - Sofia Live Club, а билетите вече са в мрежата на Eventim. Save the date!

Албумът може да откриете във всички стрийминг платформи, на CD и скоро на винил в MusicMall.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA