Михаела Маринова започва обратното броене за втория си албум

Първата стъпка към него е новият ѝ сингъл "До безкрай", който вече слушаме на replay.

Фотография: Instagram/@mixaelamarinova

С неоспорим талант, впечатляваща работоспособност и силен репертоар, Михаела Маринова категорично се превръща в една от примадоните на българската поп музика.

Новата ѝ стъпка в тази посока е проектът „До безкрай", чиято аудио премиера е днес. Павел Николов (от Pavell & Venci Venc'), самата Михаела и Иво Добрев са създали песен, в която емоционално зареденият текст и запомнящата се леко меланхолична мелодия са в комбинация с безкомпромисен вокал и изненадващ китарен риф.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МИХАЕЛА МАРИНОВА (ОТНОВО) ДОКАЗА, ЧЕ МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ

"До безкрай" е поредната проверка, че аз и Павел пулсираме на една честота в музиката, не просто се разбираме, а когато сме заедно успяваме да уловим емоцията и да я превърнем в поетичен текст и звучене. Вълшебни и различни са моментите, когато творим. Точно с нова наша песен стартирам и обратното броене до излизането на втория ми албум, чийто силует вече започва да се прояснява", признава Михаела.

Видеото към "До безкрай" ще се появи до дни, а отговорността за него е поверена на режисьора Стефан Маринов и оператора Петко Андонов от Buddubbaz Tape Company.

Лятото на Михаела ще е посветено на срещи с публиката, като акцент в календара ѝ е 23 юли, когато певицата ще излезе на сцената на тазгодишното издание на Sofia Summer Fest с музикантите Ангел Дюлгеров, Пламен Денчев, Радо Казаков и Евден Димитров. Билети за големия ден може да откриете в мрежата на Eventim.bg.

Слушайте "До безкрай" във всички стрийминг платформи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA