Ашли Бенсън показа бременното си коремче в гола фотосесия

Тя е в очакване на първата си рожба от съпруга си Брандън Дейвис.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 януари 2024

Фотография: Profimedia

Ашли Бенсън е в очакване на своята първа рожба и до момента държеше в тайна щастливото събитие.

Звездата от "Малки сладки лъжкини" показа своето вече доста наедряло бременно коремче в гола фотосесия. Тя позира на корицата на списание LadyGunn, на която е гола до кръста, прикривайки гърдите си с едната ръка, докато с другата е обгърнала корема си.

Изданието е споделило още два кадъра от фотосесията на актрисата в профила си в социалната мрежа Instagram. На един от тях актрисата е седнала в градината и е само по бикини, кожено яке и слънчеви очила, докато нанася червило, докато на другия е само по боксерки и ес разрошена коса, която прикрива гръдта й.

Бенсън, която очаква първото си дете със съпруга си Брандън Дейвис, разкрива пред изданието защо предпочита да държи в тайна личния си живот и защо винаги е мълчала за него в миналото си. "Пазех го в тайна, защото когато е видим за всички останали, всеки изказва мнение. Много е самотно и просто се чувстваш съден. Наистина е трудно. Трябваше да поработя много върху себе си. Трябваше наистина да се чувствам добре със себе си, когато съм сама. Знаете ли, обичам да съм във връзка, така че някак си скачах от връзка на връзка," казва тя.

Ашли Бенсън със съпруга си Брандън Дейвис

В крайна сметка Бенсън осъзнава, че се превръща в "човека, който винаги съм искала да бъда" и отбелязва: "Просто исках да оставя това да мине и да видя накъде ще ме отведе животът. Което по ирония на съдбата се случи, когато се свързах с Брандън."

Веднага след като двамата се срещат, тя е категорична: "Беше незабавно. Просто си казах, че искам да се оженя за него." И това се случва. Ашли и Брандън се женят в края на 2023 година, а съвсем скоро очакват и своето първо дете. "Да бъдеш родител ще промени всичко. Трябваше да се откажа от това, с което съм известна", казва Бенсън. "С раждането на детето ми ще се случи и прераждането на моята кариера."

Ашли Бенсън със съпруга си Брандън Дейвис

Бенсън и Дейвис, който е наследник на милиардерска фамилия, занимаваща се с нефт, се сгодяват миналия юли. Двамата официално са заедно едва от януари 2023 г., а през есента по-късно става, че скоро ще стават и родители.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA