Love is in the air: Дуа Липа и Калъм Търнър

Връзката между певицата и актьора става все по-силна.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Дуа Липа и Калъм Търнър са на върха на щастието и вече не могат крият чувствата си.

Новата холивудска двойка направи своя дебют по време на афтърпартито по повод премиерата на филма "Masters of The Air", в който Търнър участва. Двамата са забелязани да танцуват в опасна близост, а искрите между тях са видими за всички. Оттогава двамата са неразделни, а техни близки споделят, че отношенията им се задълбочават доста бързо. "Връзката им е нова, но те са луди един по друг. Тя беше на премиерата, за да го подкрепи", споделят източници.

Дуа Липа и Калъм Търнър

Изглежда отношенията им наистина се задълбочават бързо, тъй като 28-годишната Дуа и 5 години по-големият Калъм вече не крият любовта си и често могат да бъдат засечени да се целуват по време на разходка из улиците на Бевърли хилс. Преди ден направи впечатление, че двамата вече дори съчетават аутфита си, което е присъщо за много влюбени двойки. 

Дуа Липа и Калъм Търнър

Новата връзка на Липа изненада мнозина, тъй като доскоро те грееше от щастие до любимия си, режисьорът Ромен Гаврас. Двамата се разделиха в края на 2023-та, а малко след това се появи и Калъм. Но не можем да очакваме, че певицата ще сподели нещо повече за любовния си живот. Тя умело пази всички подробности около него. "Примирих се с факта, че хората могат да мислят каквото искат, но никой наистина, наистина не знае какво се случва зад затворените врати," сподели Дуа пред списание WSJ в нчалото на 2022 г. "Кръгът ми е много тесен. Моето семейство и приятелите ми са тези, които ме държат толкова здраво стъпила на земята и това ми дава утеха, че не всичко би отнело част от личния ти живот."

Дуа Липа и Калъм Търнър

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA