След диагнозата на Чарлз III: Ще се сдобрят ли Уилям и Хари?

По-малкият брат вече е във Великобритания и всички погледи са насочени натам.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Принц Хари пристигна скорострелно във Великобритания, за да види баща си Чарлз III, след като той публично обяви, че е диагностициран с рак. Двамата се срещнаха вчера, като визиятата беше кратка. Около 45 минути.

Принц Хари пътува сам до Великобритания. Неговата съпруга Меган Маркъл и двете му деца - Арчи и Лилибет, са останали  имението им в Калифорния.

Мнозина се надяват, че този труден за цялата фамилия момент ще бъде повод за сближаване на членовете й и ще се постигне така желаното примирие помежду им. Особено що се отнася до принцовете Уилям и Хари. Между двамата братя пропастта е огромна и досега нямаше изгледи те да изгладят различията. Дори напротив.

Камила и Чарлз III

Оказва се, че принц Уилям отказва да се срещне с брат си. Запознати разкриват, че принцът на Уелс остава съсредоточен върху това да се грижи за съпругата си Кейт, която се възстановява от сериозна коремна операция, а в останалото време е поел част от публичните изяви на баща си. "Основният фокус на принца е върху съпругата му, която се възстановява от операция, трите им деца и сега баща му. Няма абсолютно никакви планове да се вижда с Хари". 

Двамата братя разбират за онкологичното заболяване на баща си лично от него. Приближени до кралския двор разкриват, че принц Хари се е съгласил да отложи прибирането си в Обединеното кралство, докато няма официално съобщение от Бъкингамския дворец, което всъщност беше разпространено в понеделник вечерта.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA