Обвиниха Брад Пит в агресия на снимачната площадка

Режисьорът Едуард Зуик си припомня моменти от снимките на "Легенди за страстта".

Ася Иванова
Ася Иванова 09 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Брад Пит за пореден път бе обвинен в агресивно поведение. Този път то не идва от неговото семейство, а от режисьора на един от първите му филми.

За избухливия му характер този път заговори режисьорът на един от първите му филми, с който той пробива в Холивуд. Става дума за Едуард Зуик, който работи с холивудския секссимвол през 1994 г. по уестърна "Легенди за страстта".

Режисьорът споделя случката в автобиографията си - Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood, в която разказва за преживяванията си в Холивуд, срещите и работата с известни актьори и режисьори. В откъс от книгата, публикуван от Variety, се говори именно за Брад Пит и турбулентната връзка между двамата.

Брад Пит

Зуик пише, че Пит може да бъде непостоянен, когато е ядосан, и се дразнил всеки път, когато трябвало да заснеме сцена, която изисквала от него да покаже дълбока емоция. Той си спомня за един от най-нажежените моменти с актьора, когато помежду им, освен обидни думи и закани, са били хвърляни и предмети. "Не знам кой започна да крещи пръв, кой напсува другия или кой хвърли първия стол. Може би аз? Но когато погледнахме около нас, целият екип беше изчезнал. И това не беше последният път, в който подобно нещо се случи," пише Ед.

Брад Пит

Пит е избран за ролята на Тристан Лудлоу, и след случката е бил на ръба да се откаже, но след настояване от страна на продуцента Маршал Херсковиц, е бил убеден да остане. "Това беше първият знак за по-дълбоките извори на емоции, които кипяха в Брад. В началото той изглеждаше непринуден, но може да бъде непостоянен, когато е ядосан, както трябваше да ми се напомня повече от веднъж, когато започнаха снимките и се напасвахме един към друг", пише още Зуик.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA