Принц Хари с неочаквана поява на наградите NFL

Ася Иванова
Ася Иванова 09 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Принц Хари направи неочаквана поява по време на церемонията по награждаването на Националната футболна лига в Лас Вегас, само часове, след като се прибра от Англия.

Изглежда, че Хари е поел ангажимента да се качи на сцената на NFL, за да връчи наградата "Уолтър Пейтън" за мъж на годината в НФЛ на защитника на "Питсбърг Стийлърс" Камерън Хейуърд. "Всичко, което правите на терена и извън него, е наистина забележително. Вие сте модел за подражание за милиони по начина, по който се държите. Тази последна награда – най-високото отличие – е свързана изцяло с това да служите на вашата общност. И има един специален човек, на когото бихме искали да отдадем почит сега. Играч, който отива над и отвъд и чийто изключителен ангажимент да помага на другите е отражение на неговата собствена история," заяви принц Хари.

Наградата беше връчена на Хейуърд, който беше във възторг, че получава отличието именно от принц Хари. "Човече, в шок съм. Това е принц Хари", каза Хейуърд, след като излезе на сцената.

Отличията на НФЛ се провеждат ежегодно, за да се признаят най-добрите играчи, треньори и отбори на НФЛ. Тазгодишната церемония беше водена от Кийгън-Майкъл Кей и присъстваха множество известни личности.

Херцогът на Съсекс бе за кратко във Великобритания, за да се срещне с баща си Чарлз III, който в понеделник обяви, че е диагностициран с рак. Бъкингамският дворец разкри, че ракът на монарха е открит след "последващи диагностични тестове" след операцията му за лечение на увеличена простата през януари.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA