Кристен Стюарт планира сватба и деца

Актрисата краси корицата на легендарното списание Rolling Stone.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Кристен Стюарт е по-откровена отвсякога в нповия брой на сп. Rolling Stone, чиято корица краси.

Актрисата споделя, че вече е готова да сключи брак с годеницата си Дилън Майер и планира съвсем скоро двете да се сдобият с деца. "Нямаме сили да правим голяма сватба. Вероятно скоро ще го направим. Просто сме заети да правим филми, защото те са нашите бебета," разкрива тя.

"Не знам как ще изглежда моето семейство, но няма начин да не започна да се сдобивам с деца. И също така, в идеалния случай напоследък си казвам: "Искам да имам дете". Наистина искам това да се случи… Не ме е страх от бременността. Не ме е страх да имам дете. Но толкова се страхувам от раждането, че е пълна лудост", категорична е Кристен.

"Били ли сте някога твърде дълго на наркотици, когато внезапно трябва да се вземете в ръце? Мразя това. Искам да кажа, че пуша много трева - очевидно се самолекувам - но не харесвам твърди наркотици. А опитах много. Просто не мога да се справя," допълва още Стюарт.

Кристен Стюарт и Дилън Майер

Кристен и Дилън са заедно от близо 5 години, а в края на 2021-ва се и сгодиха. В интервю актрисата е споделяла, че за първи път е видяла Дилън преди осем години, но след това се разделили. Момичетата се срещат отново на едно парти шест години по-късно и Кристен веднага разбрала, че Дилън е нейната съдба. "Няма нищо по-хубаво от това да сме сигурни в нещо, защото всъщност не знаем нищо. И единственото нещо, в любовта си към Дилън.

Преди Майер, Стюарт имаше връзка с модела Стела Максуел. Преди това пък дълго време беше влюбена в колегата си от "Здрач" - Робърт Патинсън.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA