Мадона претърпя инцидент на сцената по време на концерт

Поп иконата реагира като истински професионалист и показва нагледно силата на духа.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Мадона за пореден път напомни на всички защо е наричана Кралицата на  поп музиката. Тя демонстрира истински професионализъм по време на инцидент на свое изпълнение на сцената на свой концерт от турнето й "Celebration Tour". 

Докато поп иконата пееше песента "Open Your Heart", част от хореографията бе нейн танцьор да започне да дърпа стола, на който тя е седнала. Той обаче се препъва и повлича със себе си стола и Мадона, която се изтърсва на земята. Певицата обаче реагира като истински професионалист и обръща ситуацията на шега. Тя започва да се смее, докато е на земята и продължава изпълнението си. Операторът, който е на сцената и снима всичко, и помага да се изправи и тя продължава с усмивка на лице.

Турнето на Мадона предизвика небивал интерес и за него се говори непрекъснато. След като бе отменено заради сериозните здравословни проблеми на певицата, тя се завърна по-силна от всякога и показа нагледно, че може човек да се издигне от пепелта, стига да има желание. Тя обаче не бе подмината и от проблеми, тъй като бе съдена от недоволни фенове заради това, че концертът на звезда е закъснял с два часа. По-късно екипът на Мадона разкри, че се дължи на технически проблем.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA