Откриха Мадона в безпомощно състояние

Поп иконата бе веднага откарана по спешност в болницата.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 юни 2023

Фотография: Profimedia

Кралицата на попа Мадона е открита в безпомощно състояние. Тя веднага е била откарана в болница по спешност и се е наложило интубиране.

В момента певицата е поставена под лекарски грижи в интензивно отделение. Според официалната информация, тя е със сериозна бактериална инфекция. "Здравето й се подобрява, но Мадона все още е под лекарски грижи. Очаква се напълно да се възстанови", обяви нейният мениджър Гай Осеари. През цялото време, неотлъчно до майка си е голямата й дъщеря Лурдес Леон. Всичките й деца в момента са в Ню Йорк, за да са близо до нея. Включително и синът й Роко, който живее при баща си в Англия. 

мадона и лурдес леон

За момента обаче се отлага и световното турне на певицата. "Понастоящем ще трябва да поставим на пауза всички ангажименти, включително турнето. Ще споделим повече подробности с вас веднага щом ги получим, в това число и нова начална дата за турнето и за пренасрочени концерти", добавя Осеари.

По план турнето на Мадона трябваше да започне през юли от Ванкувър, Канада и да продължи с дати в Ню Йорк, Барселона, Париж и Стокхолм, преди да завърши в Амстердам на 1 декември. Това трябваше да бъде триумфалното завръщане на 64-годишната певица, с което тя да отбележи 40-ата годишнина от първия си сингъл Holiday.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA