Меган Фейхи и Лео Уудал от "Белият лотос" разкриха любовта си

Двойката официализира отношенията си.... с пост в Instagram.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Любовта на Меган Фейхи и Лео Уудал е по-силна отвсякога и двамата нямаше как да не се похвалят, официализирайки връзката си... с пост в Instagram, разбира се.

Двойката се среща по време на общата си работа във втори сезон на хитовия сериал на HBO Max "Белият лотос". След това често са засичани заедно, но досега не бяха потвърждавали отношенията си. След повече от година спекулации относно статуса на връзката им, 33-годишната Фейхи публикува снимка с Уудол, на която двамата се разхождат прегърнати из улиците на Бостън.

Снимката няма коментар. Фейхи просто е публикувала няколко емотикона "😊🍕💙", които казват достатъчно. Уудал обаче е тагнат, което не оставя и капка съмнение кой е мъжът до актрисата. Самият той пък хареса публикацията и закачливо коментира "Кой е той?!", което Фейхи хареса.

И двете звезди в миналото се държаха сдържано относно отношенията си, въпреки че бяха снимани да споделят някои романтични моменти заедно през последните две години, откакто заснеха сезон 2 на "Белият лотос" в Сицилия. Сега нещата вече са ясни!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA