Миранда Кер стана майка за четвърти път

Тя е родила син, който носи името Пиер.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Супермоделът Миранда Кер е родила своето четвърто дете, но новината става ясна едва сега.

Тя и съпругът й Евън Шпигел са се сдобили със син, който са кръстили с името Пиер Кер Шпигел. Това е третото дете на двойката. Малкият Пиер се е родил на 18 февруари, но щастливите родители решават да обявят новината едва сега.

"Радостни сме от появата на нашия малък слънчев лъч, Пиер Кер Шпигел. Не можем да бъдем по-развълнувани да посрещнем четвъртия си син в нашето семейство. Чувствам се толкова благословенa", пише Миранда в изявление, публикувано в профила й в Snapchat.

Миранда не пропусна да сподели и умиляващ кадър, на който има синьо одеяло, на което е избродирано името на новородения й син, върху което са поставени жълти плетени бебешки чорапчета и букет цветя.

Запознати разкриват, че името на момченцето не е случайно. То най-вероятно е кръстено на любимия дядо на Миранда - Питър, който почина през февруари 2021 г.

Това е четвъртото поред момче за Кер. Освен новородения Пиер, с Евън имат още Харт, на 5 г. и Майлс, на 4 г. Отделно моделът има 13-годишен син Флин, който е плод от любовта й с актьора Орландо Блум.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA