Изненада! Миранда Кер е бременна отново

Моделът обяви, че е в очакване на своето четвърто дете и дори разкри пола му.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 септември 2023

Фотография: Profimedia

Супермоделът Миранда Кер е в очакване на своето четвърто дете. 

40-годишната красавица разкри в своя Snapchat, че отново е бременна. Тя го направи с  редица кадри от своята градина, на които показа своя вече нарастващ корем, облечена в изрязан топ и дънки. "Толкова се вълнувам да обявя бебе номер 4", написа тя на първата снимка, като по-късно добави още една с надпис: "И това е момче".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЗМЕТИЧНАТА РУТИНА НА МИРАНДА КЕР

Миранда Кер

Кер вече е майка на три момчета: Майлс, който ще навърши 4 следващия месец, и Харт, на 5 г., които са от съпруга й Евън Шпигел, главен изпълнителен директор на Snap Inc. Тя също е майка и на 12-годишният Флин, който е от бившия й съпруг Орландо Блум.

Кер сподели и снимка с четири чифта бели кецове, подредени до стената, с кубпе отпред, показващо на кое от децата й принадлежат. "#майка на момчета💛", написа тя на кадъра.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДНЕВНОТО МЕНЮ НА МИРАНДА КЕР. КАК СЕ ХРАНИ ЕДИН СУПЕРМОДЕЛ?

Миранда Кер

В края на миналата година австралийският модел разкри, че нейният съпруг иска още едно дете и се опитвал да я убеди да увеличат семейството си. Тя допълни, че обожава времето, прекарано с трите си момчета. "Те ми дават възможност да видя света през техните очи. Разбирам, че всяко от тях има различен поглед над нещата, които се случват. Макар да са три момчета, израснали в сходна среда, те имат разнородни гледни точки. Любопитството, което децата имат, е толкова заразително", заяви тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТАЛИ, АРОМАТЕРАПИЯ И ОЩЕ НЕЩО: ТАЙНИТЕ ЗА КРАСОТА НА МИРАНДА КЕР

Миранда Кер

"Семейството ми е моят приоритет номер едно, след това идва работата, а след нея е компанията ми, която е като още едно бебе, и едва след това, за съжаление, са приятелите ми, но няма да е така вечно", призна тя. "Просто обичам да съм майка и винаги съм искала три момчета, така че се чувствам наистина благословена, че имам три здрави момчета."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA