Кендал Дженър и Девин Букър са отново заедно

Двойката е подновила романса си повече от година след раздялата.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 февруари 2024

Фотография: Profimedia

Старата любов ръжда не хваща, и Кендал Дженър и Девин Букър са поредното доказателство за валидността на тази максима.

Двамата се разделиха преди повече от година, и в този период моделът дори имаше страстна връзка с рапъра Bad Bunny. Те обаче сложиха край на отношенията си преди няколко месеца и сега Кендъл се е върнала при бившия си приятел Девин. Двамата все още действат плахо и не искат да вдигат много шум около себе си, разкрива близък до двойката. И това не е изненадващо. По време на двугодишната си връзка Дженър и Букър пазеха личния си живот далеч от публичното пространство и рядко публикуваха общи снимки заедно. Единствените снимки, които споделяха, бяха под формата на сторита и бяха достъпни едва в рамките на 24 часа.

 За рождените си дни през 2021 година те си честитиха, като Букър сподели снимка на Дженър и я определи като "най-красивата жена", а моделът споделя, че той е нейният "най-добър приятел". "Тя никога не е била по-щастлива. Цялото ѝ семейство също обожава Девин", сподели тогава близък до двамата и добави, че баскетболистът е много мил и грижовен мъж и всички се надяват нещата между тях да продължат дълго. 

Кендъл и Девин имаха връзка в продължение на две години и изглеждаха повече от щастливи. В края на 2022г. обаче, сложиха край, обяснявайки, че продължават да изпитват топли чувства един към друг и си желаят най-доброто. А причината за раздялата бе, че са много натоварени с работа и искали да се фокусират върху кариерите си. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA