Гледаме Неда Спасова и Владо Михайлов в нов български филм

Лентата носи заглавието „Защото обичам лошото време", а двамата актьори влизат в главните роли.

Неда Спасова и Владимир Михайлов са познати от различни телевизионни продукции, гледали сме ги и на театралната и музикална сцена. Сега обаче двамата влизат във вълнуващо партньорство в новия български филм „Защото обичам лошото време", за да влязат в образите на Ирина и Борис. Приятели, които не са се виждали над 20 години, но случайно се озовават в малко крайморско градче, където заедно са прекарвали летата си като деца. Трейлърът разкрива, че във филма се преплитат романтика, семейни тайни, но и доста комедийни моменти. Сценарист и режисьор е Яна Лекарска, за която това е първи толкова голям проект в България. Тя е завършила кинорежисура в Южна Корея и влиянието от корейската култура се долавя във визията на кадрите още в трейлъра. Филмът ще тръгне по кината в цялата страна на 5 април, но преди това ще има прожекции в Международния конкурс на София Филм Фест, където е един от двата български филма в конкурсната програма.

2

Лентата е заснета на едни от най-красивите места по южното ни Черноморие – Варвара, Ахтопол и Синеморец, а в нея ще видим и голямото завръщане на актрисата Боряна Пунчева. В каста се откроява и яркото присъствие на Елени Декидис, Веселин Ранков и Иван Бърнев, който пък има специално участие в историята.

3

„След като гледа мой късометражен филм, Борис Карадимчев ми каза че иска да напише музиката за първия ми пълнометражен проект. За съжаление, той си отиде от този свят, но благодарение на дъщеря му Боряна Карадимчева музиката му ще звучи в киносалоните", споделя режисьорът Яна Лекарска. И наистина в саундтрака на филма влизат легендарни български песни, дело на композитора Борис Карадимчев, сред които нова версия на „Любовта, без която не можем" на „Тангра", „Моя любов" на Богдана Карадочева и „В някой час" на Маргарита Хранова. Към тях се включват Веселин Маринов с хита си „Един миг от рая", както и самият Владо Михайлов с групата си Rewind и техния сингъл „Луд по теб".

Филмът се реализира с медийната подкрепа на NOVA и БГ Радио и се разпространява от NO BLINK Film . „Защото обичам лошото време"  обещава една много човешка история, която ще накара и най-големите скептици наистина да заобичат лошото време.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA