Суки Уотърхаус показа новороденото си бебе

Моделът сподели умилителна снимка в профила си в Instagram.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 април 2024

Фотография: Profimedia

Суки Уотърхаус представи новия си член на семейството си. Моделът, който наскоро приветства първото си дете от годеника си Робърт Патинсън, сподели снимка на новороденото им бебе в Instagram.

На снимката е младата майка, а в обятията й е нейната рожба. "Добре дошло на света, ангелче", пише Суки под очарователния кадър. Уотърхаус и Патинсън все още не са споделили публично нито името, нито пола на бебето. От кадъра също не може да се отгатне какво е бебето. Младата майка стратегически е покрила главичката на бебето с ръката си.

Сладката снимка набързо събра стотици хиляди коментара от фенове и приятели, които я поздравяват за появата на бебето.

Първата снимка на модела и бебето се появява повече от седмица, след като стана ясно, че тя е станала майка. Суки и Робърт бяха забелязани да бутат количка, докато се разхождаха в Лос Анджелис на 25 март. Цветът на количката бе розов, но и досега не е ясно дали бебето е момиче. Това не е изненадващо, тъй като двойката остава вярна на себе си и предпочита да пази личния си живот в тайна. Рядкост са откровенията на двойката, свързани с отношенията им, но изглежда, че двамата са влюбени повече от всякога. "Винаги съм невероятно развълнувана, когато видя името му да се появява на телефона или дори съобщение и мисля, че той изпитва същото към мен", сподели тя пред The Sunday Times през февруари 2023 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA