Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън станаха родители

Щастливата новина стана известна по време на разходка с новия член на семейството.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 март 2024

Фотография: Profimedia

Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън са станали родители. Това не бе обявено от двойката, както правят повечето звезди в Холивуд. Новината стана ясна, след като двамата са забелязани на разходка в Лос Анджелис с новия член на семейството.

Актьорът вече е влязъл в новата си и много по-вълнуваща роля - на баща. Той е забелязан да бута бебешката количка, чийто цвят ни навежда на мисълта, че бебето е момиче.

Все още няма подробности от страна на Робърт и Суки, затова и всички новости около бебето са в кръга на предположенията. От кадрите е видно, че на двойката помага майката на Суки - Елизабет, която ги придружава дори по време на ежедневната им разходка.

Това, че двамата не издават нищо за бебето, не учудва никого. Двойката предпочита да държи личния си живот в тайна и далеч от светлините на прожекторите. Изненада бе и бременността на Уотърхаус, която не можеше да скрие вече наедрялото си коремче по време на своя изява на фестивал в Мексико сити миналия ноември. "Мислех, че ще облека нещо искрящо днес, за да ви отвлека вниманието от нещо друго, което имам", пошегува се тогава певицата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA