Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит с рядка поява на червения килим

Вивиен Маршелин се появи на премиерата на мюзикъла на Бродуей - The Outsiders.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 април 2024

Фотография: Profimedia

Рядко можем да видим дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит - Вивиен, на червения килим. Затова и всички бяха очаровани при появата й на премиерата на пиесата на Бродуей The Outsiders, когато придружи своята майка.

15-годишната Вивиен помага на Анджелина в подготовката на мюзикъла, който е по едноименния роман от 1967 г. на американската писателка Сюзън Хинтън. Затова и двете заслужено отпразнуваха премиерата му в театър Bernard B. Jacobs в Ню Йорк.

Анджелина Джоли с дъщеря си Вивиен

Анджелина Джоли с дъщеря си Вивиен

По-рано този месец двете присъстваха на предпремиерата на пиесата на Бродуей. Това обаче е първият червен килим, по който Вивиен минава от 2021 г., когато с нейните братя и сестри придружаваха Анджелина на премиерата на нейния филм на Marvel "Eternals".

Това не е първият случай, в който някое от децата на Джоли и Пит се появява на снимачната площадка, в помощ на Анджелина. Синовете й Пакс и Мадокс също са работили с нея, в ролята си на асистенти. Те се включиха в работата по биографичния филм за Мария Калас - "Мария", който се снимаше миналата година в Италия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA