Виктория Бекъм посрещна 50-те с редица детски кадри

Дизайнерката се разчувства по повод своя рожден ден.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 април 2024

Фотография: Profimedia

Виктория Бекъм посрещна своя 50-ти рожден ден "на токчета, разбира се" (според нейните думи) и сподели редица кадри от детството й.

Изглежда този момент е изключително емоционален за дизайнерката, тъй като тя не спира да споделя кадри и да благодари на най-близките си хора  за техните "безусловна любов и подкрепа". "Семейството е всичко... Нямаше да бъда това, което съм днес без моя красив съпруг, прекрасните ни деца и родителите ми! Целувки", пише под публикацията Виктория.

Докато се готвя да стъпя на 50 (на токчета, разбира се!), се чувствам толкова невероятно благословена, че съм достигнал този крайъгълен камък. Благословена съм, но също така завършен и дълбоко признателна. Не само от това къде съм като жена, но и от това докъде са стигнали моите марки за мода и красота. Амбицията ми винаги е била да дам възможност на жените да се почувстват като най-добрата версия на себе си. За мен това означаваше да се доверя на инстинкта си и никога да не правя компромис с творческата си визия. Вярвам, че човек може да бъде много неща – поп звезда, майка, съпруга, дизайнер...", споделя под друг пост Бекъм.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA