Хилари Дъф стана майка за четвърти път

Актрисата е родила у дома с водно раждане.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 май 2024

Фотография: Profimedia

Семейството на Хилари Дъф се увеличи с още един член. Малката Таунс Медоу Беър е четвъртото дете във фамилията на актрисата.

Бебето се е появило на бял свят на 3 май, а актрисата сподели щастливата новина няколко дни след това. Дъф сподели редица черно-бели кадри в социалните медии, които показват блондинката в един от най-интимните й моменти. От тях става ясно и как е протекло раждането. Актрисата е решила това да се случи у дома и е избрала метода водно раждане.

"Мечтая да те държа в ръцете си от месеци и последните пет дни, в които те опознавах, взирах се в теб и поемах миризмата ти, бяха моменти на чиста магия. Всички ние те обичаме сякаш си била тук през цялото време, красавице," пише Дъф в Instagram. Тя също така отбеляза: "Сега знаем защо ни накара да чакаме толкова дълго… тя е усъвършенствала тези бузи!"

Хилари обяви бременността си със забавна коледна картичка през декември. "Толкова за тихите нощи," гласеше коментара върху нея. На гърба на картичката имаше сладки снимки на децата заедно с бележка: "Затегнете коланите лютичета, добавяме още един към тази луда група!"

От съпруга си Матю Кома, Дъф има две момичета: 5-годишната Банкс и Мей, на 3. Тя има и по-голям син - Лука, на 12 г., който е от предишния й брак с Майк Комри.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA