HBO Max с документален филм за Лейди Гага

Трейлърът на концерт-спектакъла вече е факт.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 май 2024

Фотография: Animato Music/UMG

Нов документален филм, посветен на Лейди Гага ще видим по HBO, както и на стрийминг платформата HBO Max на 25 май. Той е бил заснет по време на турнето "Chromatica Ball" през 2022 г.

Вече е факт и трейлърът за предстоящия концертен филм "Gaga Chromatica Ball". Лентата е режисирана и продуцирана от самата певица, която споделя, че филмът ще разказва за "време на огромно творчество... модата, танците, музиката". "Преразглеждането на турнето ме оставя безмълвна от начина, по който се имахме – всички се появихте за музика и изкуство, и с ниво на вълнение и свобода, които никога няма да забравя. Стадион след стадион. Разпродадени тълпи. Оглушителна публика," коментира Гага в публикация в Instagram.

"Gaga Chromatica Ball" предоставя спиращи дъха изпълнения на живо на някои от най-големите и ценени хитове на певицата, включително "Stupid Love", "Bad Romance", "Just Dance", "Poker Face", "Shallow", "Rain On Me" и др. Филмът представя грандиозни моменти от шоуто и красиви изпълнения на пиано, допълнени с единствена по рода си хореография и редица костюми, които са характерни само за Гага. "Gaga Chromatica Ball" показва изпълнителката, каквато не сте я виждали досега с целия ѝ спектър от таланти и сценичното присъствие, което обгръща с провокация, креативност и автентичност.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA