Анджелина Джоли забранявала на децата да говорят с Брад Пит

Нови разкрития в съда правят битката между двамата още по-ожесточена.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 май 2024

Фотография: Profimedia

Анджелина Джоли е насърчавала децата си да не говорят с баща им Брад Пит и да избягват да прекарват времето си с него. Това издава бившият бодигард на актрисата, който е бил до нея в последните 20 години.

Адвокатите на Пит подадоха съдебни документи в четвъртък, в които са посочени скандалните твърдения на бившия охранител на Джоли - Тони Уеб. Там е посочено, че актрисата е инструктирала децата си да не говорят с Пит по време на посещенията му, които са част от попечителството. Документите също така твърдят, че Джоли се е опитала да заплаши охранителите да мълчат, като им е връчила споразумения за неразкриване на информация. 

Анджелина Джоли Брад Пит и децата им

Документите са подадени като част от дългогодишната съдебна битка между бившите съпрузи за тяхното лозе Château Miraval и последващите им съдебни спорове. Според съдебните документи Уеб "е бил ръководител на охраната на Джоли в продължение на две десетилетия и той остава в тази роля приблизително четири години след развода на двойката". Уеб твърди, че Джоли "изисква от него и неговите подчинени да подпишат специалните споразумения, свързани с различни лични и професионални подробности от нейния живот и живота на семейството й".

Анджелина Джоли с децата си

След като двойката се разведе и беше въвлечена в битка за попечителството над шестте им деца, документите твърдят, че Уеб "е получил множество обаждания от представител на Джоли, който напомнил на служителите, че са сключили договор с Джоли и че ако те свидетелстват в процедура за попечителство, Джоли ще ги съди."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA