Гала ще става баба

Дъщерята на телевизионната водеща - Мари, обяви своята бременност.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 май 2024

Фотография: Instagram

Телевизионната водеща Гала ще става баба. Това стана ясно, след като дъщеря й Мари сподели щастливата новина в своя профил в Instagram.

"Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаци", пошегува се бъдещата майка под своята публикация в социалната мрежа. Тя сподели кадър, на който е с розова рокля и е обвила наедрелия си корем с две ръце.

"Това е най-хубавата новина, която съм чувала от времето, в което аз станах майка", сподели от своя страна Гала. Водещата на "На кафе" разкри, че е научила радостната вест от Мария, която й заявила: "Мамо, извинявай, че не ти купихме подарък за рождения ден, но го изработвахме". Оказва се, че бебето се е случило навръх рождения ден на Гала, който е на 13 февруари.

Освен Гала, и нейната приятелка и колежка - Джуджи ще става баба. Нейният син - Константин, е бъдещият татко на бебето. Мари сподели, че той е много развълнуван. "Не съм правила специални изненади, с шега и усмивка споделих новината със своите близки", казва тя и споделя, че таткото е убеден, че бебето ще е момиче.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA