Антоанет Пепе и Иво Карамански-син се сгодиха

Бъдещата майка бе изненадана по страхотен начин.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 май 2024

Фотография: bTV

Антоанет Пепе и нейният любим Иво Карамски-син се сгодиха.

Щастливата новина бе обявена в социалната платформа Instagram, като двойката сподели емоционално видео. От клипа става ясно и как Иво е изненадал своята любима. От кадрите е видно как той води Антоанет към арка със сватбена украса, докато е скрил очите й с ръце. В мига, в който тя вижда цялото вълчебство пред себе си, той пада на колене с пръстен в ръка и й задава съдбовния въпрос. "Да" на твоето предложение. "Да" на колко умело успя да ме изненадаш рано сутринта. "Да" на всичко, което ни предстои! Обичам те," написа Пепе под публикацията.

Предложението не е съвсем неочаквано за околните, тъй като Антоанет и Иво са в очакване на своето първо общо дете. През април стана ясно, че инфлуенсърката е бременна. Новината разкри вторият баща на Иво - Александър Сано. Тогава стана ясен и пола на бъдещото бебе. Двойката ще си има момиче.

Това ще е четвъртото дете за Антоанет. Тя вече има три деца - две момичета и едно момче. Двамата с Иво официализираха отношенията си в началото на миналата година.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA