Хари Стайлс е отново сам

Изпълнителят се е разделил с приятелката си след едногодишна връзка.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 май 2024

Фотография: Profimedia

За радост на многобройните му фенки, Хари Стайлс отново е необвързан. Изпълнителят се е разделил с приятелката си - актрисата Тейлър Ръсел.

Двамата имаха връзка в последните 14 месеца и техни близки дори споделяха, че Хари вече е готов да създаде семейство именно с нея. "Хари се чувства така, сякаш вече е живял десет живота, но едно нещо е сигурно – неговите 30 години няма да бъдат като неговите 20. Той е изпитал цялата слава, която някой може да иска. Вече е готов за следващата глава от живота си. Той е влюбен в Тейлър и иска семейство и деца с нея," сподели преди време негов приятел.

Краят на отношенията им настъпва, след като двамата бяха на пътуване до Япония през април. За последно двамата са засечени заедно, докато карат колела в Токио.

В началото на май Тейлър се появи сама на най-дългоочакваното модно събитие за годината - Met Gala в Ню Йорк. И макар всички да очакваха, че това най-сетне ще бъде техният звезден дебют на червения килим, Стайлс си остана у дома в Лондон.

Тейлър Ръсел

"Хари и Тейлър прекратиха връзката си. Те преминаха през труден период след пътуването си до Япония. В момента той е в Америка, а тя е в Лондон. Те бяха прекрасна двойка и беше очевидно, че тя направи Хари щастлив. Отношенията им обаче напоследък се обтегнаха и те си взеха почивка," разкрива близък на двойката пред The Sun.

Преди да срещне Тейлър, Хари имаше близо 2-годишна връзка с актрисата и режисьорка Оливия Уайлд. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA