Джей Ло отговори какво се случва с брака й

Отговорът на певицата провокира още повече спекулации относно връзката й с Бен Афлек.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 май 2024

Фотография: Profimedia

Дженифър Лопес най-сетне получи въпроса, който всички си задават в последните месеци - какво се случва в брака й с Бен Афлек.

По време на пресконференция за филма на Netflix с нейно участие - Atlas, тя бе помолена от репортер да разкаже за "ситуацията" със съпруга й. И макар всички от екипа да се опитаха да осуетят този въпрос, певицата леко смутена отговори. Тя шеговито отвърна на интервюиращия: "Ти знаеш по-добре".

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Мнозина веднага намериха потвърждение в думите й, че двамата с Афлек са в доста труден период и може би съвсем скоро им предстои развод. За момента те не живеят заедно, което допълнително потвърждава слуховете, че има напрежение между тях. Въпреки това, двамата продължават да носят халките си, а миналия уикенд бяха забелязани заедно да ходят хванати ръка за ръка.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

И все пак феновете са изключително притеснени, че Лопес отново е на прага на развода, и то по-малко от две години от нейната сватба. Дженифър и Бен се ожениха в Лас Вегас през юли 2022 г., две десетилетия след като отмениха първия си годеж. Месец по-късно си казаха заветното "Да" на бляскава церемония месец в имението им в Джорджия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA