Кейт Бланшет впечатлена от нашата Мария Бакалова

Филмът с нейно участие - "Стажантът", пожъна голям успех на Кинофестивала в Кан.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 май 2024

Фотография: Profimedia

Новата лента с участието на Мария Бакалова - "Стажантът", пожъна голям успех на Кинофестивала в Кан. А превъплъщението на българката успя да впечатли не само феновете, но и нейните колеги.

Мария сподели щастието си от присъствието си на червения килим и срещата си с доста известни актриси, които през годините са били нейни кумири. Оказва се, че Бакалова е получила доста поздравления за ролята й като Ивана Тръмп, бившата съпруга на Доналд Тръмп в лентата "Стажантът".

"Никога и в най-смелите си мечти не съм мислила, че ще бъда поздравена за премиерата си от най-големия ми идол и вдъхновение Кейт Бланшет и че ще имам подкрепата на великите, изключителни таланти като Синтия Ериво и Захра Амир Ебрахими", сподели българката в публикация в Instagram профила си.

"Не мога да бъда по-горда, смирена и благодарна, че съм част от този проект и работя с всички тези талантливи артисти. Обичам ви всички и нямам търпение светът да види нашия филм. Благодаря ви за невероятния ми екип, който бе с мен във всеки един момент! Това е такава благословия да ви имам в живота си! Толкова много ви обичам!", допълни още тя. 

Мария е споделила доста кадри, на които е с гранд дамите на голямото кино - Деми Мур, Кейт Бланшет, Изабел Юпер и Даян Крюгер. "Благодаря, @festivaldecannes за възможността да се срещна и да прекарам време с някои от най-големите си идоли, актрисите, които винаги са били вдъхновение за мен ❤️ Това е публикация на благодарност към тези необикновени жени", пише актрисата под снимките.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA