Брад Пит и Джордж Клуни: очаквано добра комбинация във "Вълци единаци"

Новата лента се завърта на голям екран на 20 септември.

Ася Иванова
Ася Иванова 30 май 2024

Фотография: Форум Филм

От този септември неотразимите Джордж Клуни и Брад Пит отново ще се погрижат за доброто ни настроение с криминалната екшън комедия Вълци единаци.

Във филма Клуни влиза в ролята на професионален "чистач", който е нает, за да се погрижи за прикриването на сериозно престъпление. Но когато на мястото се появява втори "чистач", изигран от Брат Пит, двамата "вълци единаци" са принудени да работят заедно, пряко волята си. Но преодоляването на личната неприязън е само началото, защото проблемната ситуация прогресивно се влошава и събитията излизат от контрола им по начин, по който никой от тях не е очаквал. И само не ги наричайте партньори!

Начело на филма е талантливият сценарист и режисьор Джон Уотс, познат с независимия хит Cop Car и свръхуспешната трилогия за Спайдър-мен на Марвел, с участието на Том Холанд. Продуценти са Джордж Клуни, Грант Хеслов, Брад Пит, Диди Гарднър, Джереми Клакнър, Джон Уотс и Даян Макгънигъл. В главните роли ще видим освен Джордж Клуни и Брад Пит, и актьорите Ейми Райън, Пурна Джаганатан и Остин Ейбрамс.

Вълци единаци ще се погрижат за проблемите ни от 20 септември само в кината и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA