Лени Кравиц издаде кога ще е сватбата на дъщеря му Зоуи с Чанинг Тейтъм

Рокаджията споделя, че е изключително близък с бъдещия си зет.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 юни 2024

Фотография: Profimedia

Лени Кравиц разказва повече за връзката и предстоящия брак между дъщеря му Зоуи и нейния годеник Чанинг Тейтъм.

Гордият баща не може да скрие одобрението си спрямо бъдещия си зет. "Той е наистина страхотен човек. Той е възпитан добре. Нали знаете, има маниери. Той е очарователен. Той е чувствително същество. И така, той доста бързо стана част от семейството," споделя рокаджията в подкаста Zoë Ball and Friends.

"Подхождат си и са влюбени. Догодина ще вдигаме сватба", издаде Лени. "Хей, човече, такъв е животът. Когато семейството ви е щастливо, когато детето ви е щастливо, това е всичко - справих се добре. Благословен съм."

"Чанинг и Зоуи се справят фантастично и не могат да бъдат по-влюбени. Те са толкова развълнувани от годежа си и от това, че ще предприемат тази следваща стъпка заедно", споделят близки до двойката.

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм, Лени Кравиц

Зоуи и Чанинг се сгодиха тихомълком преди около година. Двамата се запознават по време на режисьорския дебют на Зоуи - Blink Twice, през 2021 г. и оттогава са неразделни. Тейтъм дори присъства по време на получаването на звезда на Алеята на славата на Кравиц през март, показвайки подкрепата си спрямо бъдещия си тъст.

Зоуи е единствното дете на музиканта от актрисата Лиса Боне, с която са женени от 1987 до 1993 г. Отделно Боне има  още две деца от брака си с актьора от Aquaman Джейсън Момоа, който приключи през 2022 г.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA