Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц са се сгодили

Бъдещата булка се появи с годежния пръстен на Хелоуин парти.

Ася Иванова
Ася Иванова 31 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Когато Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц започнаха връзка, всички бяха в шок и не очакваха, че това ще трае дълго. Уви, нещата изглежда са доста по-сериозни, отколкото си мислехме. Двамата са напът да се оженят.

Чанинг и Зоуи са се сгодили. Това потвърждават и техни близки пред сп. People. 43-годишният актьор от Magic Mike и 34-годишната актриса от The Batman бяха гости на Хелоуин парти и на излизане, Зоуи беше забелязана да носи годежния си пръстен. За празника тя беше облечена като Розмари Уудхаус от "Бебето на Розмари", докато Чанинг беше бебето. 

ОЩE ОТ GRAZIA: ЗА ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ РАЗВОДЪТ Е ЕДНО ОТ НАЙ-СТРАШНИТЕ И УЖАСЯВАЩИ НЕЩА

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Двамата започват да се срещат, след като се запознаха по време на кастинга за филма Pussy Island, който ще бъде нейният режисьорски дебют. Кравиц разкри връзката си с Чанинг в интервю за GQ миналата година.

"Той ме кара да се смея и двамата наистина обичаме изкуството и да говорим за изкуство и да изследваме защо правим това, което правим", каза тя. "Обичаме да гледаме филм и да ги разискваме, да говорим за тях и да се предизвикваме един друг."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОУИ КРАВИЦ Е НАИСТИНА БЛАГОДАРНА ЗА ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Това няма да е първи брак и за двамата. Преди това Чанинг беше женен за Джена Дюан и двамата имат 10-годишна дъщеря Евърли. Зоуи пък беше омъжена за актьора Карл Глусман.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA