Риана показа естествената си коса

Новото beauty начинание на звездата Fenty Hair стартира официално на 13 юни.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 юни 2024

Фотография: Profimedia

Свикнали сме да я виждаме в какви ли не трансформации и какви ли не прически, но останахме истински изненадани да видим Риана във възможно най-естествената й визия.

Поп дивата съвсем наскоро обяви най-новото си начинание за красота, Fenty Hair, разширявай империята си в грижата за косата. Fenty Hair стартира ранен достъп днес, докато официалното му стартиране е в четвъртък (13 юни).

Риана

"Косата ми винаги е била огромна част от моята кариера и лична еволюция и @fentyhair беше създадена, за да бъде в крак с тенденциите при косата и начина ни на живот – като е насочена за постоянно укрепване и възстановяване на косата ни с всяка употреба", написа тя в Instagram. "Нямам търпение всички вие да изпитате това!" допълва звездата.

Риана

Риана реши да покаже своята истинска грива миналия ден по улиците на Ню Йорк. 36-годишната певица се появи с късата си, естествена и къдрава коса, с което успя да изненада феновете си, които не са я виждали в тази й визия. Обикновено тя залага на всякакви вариации на прическата, като сме я виждали с дълга права коса, с плитки, с каре, та до пикси миналата седмица, когато обяви новата си beauty линия Fenty Hair.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA