На снимачната площадка на "И просто ей така..."

Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън снимат в Ню Йорк.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 юни 2024

Фотография: Profimedia

Продължават снимките на едно от най-очакваните продължение - третия сезон на "И просто ей така", а ние нямаме търпение да разберем какво точно ще се случи с любимите ни момичета.

Затова и решаваме да надникнем на снимачната площадка и виждаме любимите ни Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън в образите на Кари и Миранда да се разхождат из улиците на Манхатън, Ню Йорк. Двете дами са както винаги безупречно облечени и са заложили на спортно-елегантни тоалети. Какво точно се случва и за какво си говорят, можем само да гадаем.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕИЗВЕСТНИТЕ ФАКТИ ЗА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"

И просто ей така - трети сезон

Но какво се знае за третия сезон до момента?

Все още не е ясно дали Саманта Фокс (в ролята Ким Катрал) ще се съгласи да се появи отново в сериала, но като знаем отношенията й със Сара Джесика Паркър, по-скоро смятаме, че това едва ли ще се случи. В продължението обаче ще видим комедийната актриса Роузи О'Донъл. Някои любими образи обаче няма да се завърнат. В трети сезон няма да видим Сара Рамирес, която играе любимата на Миранда - Че. Карън Питман, която изигра д-р Ния Уолъс в първите два сезона на сериала, също няма да се завърне.

И просто ей така - трети сезон

Не е сигурно и дали любимият ни Ейдън Шоу (в ролята е Джон Корбет) ще има основна роля в този сезон. Вторият сезон на сериала завърши с доста отворени сюжетни линии. Кари се върна при Ейдън, който впоследствие трябваше да се завърне у дома във Вирджиния, след като най-малкото му дете попадна в автомобилна катастрофа. Ейдън помоли Кери да изчака завръщането му в Ню Йорк, но чак след пет години. А това поставя бъдещето на двойката неясно. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA