Приключва ли враждата на момичетата от "Сексът и градът"?

Сара Джесика Паркър най-сетне проговори за завръщането на Ким Катрал.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 юни 2023

Фотография: Profimedia

Враждата между колежките от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър и Ким Катрал стана почти толкова пословична, колкото и емблематичния сериал, страстта към коктейлите Cosmopolitan и безкрайните брънчове през уикенда.

Ето, че Паркър най-сетне наруши мълчанието си относно изненадващото завръщане на Ким Катрал в "И просто ей така..." И въпреки че екранната Саманта се завръща за епизодична роля във втората част на продължението на сериала, изглежда, че Сара Джесика търси помирение. "Наистина обмисляхме начините, по които да подходим към героите, които не се появяват и начините, по които да поканим актьорите обратно. И наистина беше забавно и вълнуващо и със сигурност носталгино, но мисля, че повече от всичко беше голяма радост", коментира актрисата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЗКРИХА ПОДРОБНОСТИ ЗА РОЛЯТА НА КИМ КАТРАЛ

сексът и градът

В предстоящия епизод, който ще се излъчи през август, двете жени са заснети да си говорят по телефона. Както стана ясно по-рано, Катрал е изискала да няма общи сцени с колежките си в сериала и по възможност да не ги вижда. Това затвърди слуховете, че са във вражда, но изглежда Паркър иска вече да приключат с обтегнатите отношения.

Но Кристен Дейвис, която играе ролята на чаровната Шарлът отбелязва, че четирите дами винаги са били разделени и, че епизодичната роля на Катрал не означава, че враждата започва или приключва. "Мисля, че понякога наистина имаш приятели в живота, които са много различни от теб. И мисля, че това е страхотно. нали?", категорична е Дейвис.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТИН ДЕЙВИС С ШОКИРАЩО ИЗКАЗВАНЕ ЗА ЗАВРЪЩАНЕТО НА КИМ КАТРАЛ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA