Разкриха подробности за ролята на Ким Катрал

Епизодичната роля на Саманта се очаква с нетърпение от феновете на сериала.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 юни 2023

Фотография: Profimedia

Още не можем да повярваме, че отново ще видим любимата си Саманта Джоунс в продължението на "Сексът и градът" - "И просто ей така..." Но това е факт и вече научихме още подробности за дългоочакваната поява на Ким Катрал.

Авторката на сагата Кандис Бушнел разкрива, че големият момент на Саманта се случва по време на пътуване с кола. Вече знаем, че тя ще проведе разговор с героинята на Сара-Джесика Паркър - Кари Брадшоу. Явно е обаче, че двете актриси не се срещат по време на снимките. Това е и едно от изричните условия на Катрал. Тя се е съгласила да се появи на екран, само ако няма общи снимки с другите момичета в сериала - Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън, както и с режисьора Майкъл Патрик Кинг.

сексът и градът

"Нейният характер представяше свободата и какво могат да си позволят жените", казва Кандис. "И мисля, че феновете са супер развълнувани от нейното завръщане, дори ако е само в епизодична роля в колата."

Изненадващата поява на Ким идва, след като актрисата бе категорична, че никога няма да влезе отново в образа на Саманта заради конфликти с нейните колеги. Тя дори бе обвинила екипа на шоуто, че е останала без деца заради натоварения снимачнен процес. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA