Кристин Дейвис с шокиращо изказване за завръщането на Ким Катрал

Миловидната актриса първа коментира драмата между екранната Саманта и екипа на сериала.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 юни 2023

Фотография: Profimedia

Признаваме си, че нямаме търпение да видим продължението на "Сексът и градът" и какво ще се случи с любимите ни актриси. А всичко, свързано с тях на снимачната площадка (и извън нея!) буди небивал интерес у всички.

След като стана ясно, че Ким Катрал най-сетне се е съгласила да се завърне във франчайза, макар и само за една сцена, всички бяхме любопитни какво мислят останалите момичета. Кристин Дейвис, позната като Шарлът, бе първата, която проговори за драмата с Ким и нейното завръщане в "И просто ей така..."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЗКРИХА ПОДРОБНОСТИ ЗА РОЛЯТА НА КИМ КАТРАЛ

сексът и градът

Миловидната на пръв поглед актриса успя да шокира феновете на сагата като заяви, че няма време за губене да мисли за проблемите с нейната колежка. Но какво точно се случва? Дали екранната Саманта продължава да поддържа контакт поне с Миранда и Шарлът? Отговорът е тук:

"Трябва да уважаваш желанията на хората. Няма да хабя енергия за това. Не мога да променя никого. Разбирам чувствата на феновете и това, че са разстроени… Иска ми се да мога да го поправя, но не мога, не е в моята власт", казва актрисата Кристин Дейвис.

сексът и градът

Преди броени дни стана ясно, че Ким Катрал ще се завърне към продължението на франчайза "Сексът и градът", което се бе зарекла да не прави. Актрисата вече е заснела сцената си, без да се среща с режисьора Майкъл Патрик Кинг и бившите колежки Кристин, Синтия Никсън и Сара Джесика Паркър. Това отново разпали слуховете за вражда между момичетата. И макар да знаехме, че Ким и Сара имат проблем помежду си, то нищо не се знаеше относно отношенията й с другите две актриси.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA