Кейт Мидълтън с първа поява след диагнозата

Тя присъства на честванията за рождения ден на крал Чарлз III.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 юни 2024

Фотография: Profimedia

Британската принцеса Кейт Мидълтън се завърна! Тя се появи за първата си публична проява от Коледа насам. Тя се оттегли от официалните си задължения, за да се възстанови от коремна операция и превантивна химиотерапия заради онкологичнo заболяване.

Кейт Мидълтън по време на честванията за рождения ден на Чарлз III

Кейт присъства на честването на рождения ден на крал Чарлз III. Принцесата премина с каляска из улиците на Лондон заедно с децата си Джордж, Шарлот и Луи. По-късно цялото кралско семейство се появи на балкона на Бъкингамския дворец, за да гледа парада в чест на краля.

Чарлз и Камила по време на честванията за рождения ден на Чарлз III

Кейт Мидълтън по време на честванията за рождения ден на Чарлз III

Вчера Кейт Мидълтън публикува изявление, в което разкри как преминава лечението й с химиотерапия. "Очаквам с нетърпение да присъствам на парада за рождения ден на краля този уикенд със семейството си и се надявам да се присъединя към няколко публични ангажимента през лятото", пише принцесата на Уелс в официални профил в Instagram. Тя успокои всички, че се възстановява, но че все още "не е излязла от тъмнината". Въпреки това вече е започнала да работи от вкъщи и няма търпение да се върне към кралските си задължения. И го направи! За радост на всички. Принцесата на Уелс изглеждаше видимо добре, свежа и усмихната.

По традиция рожденият ден на краля или кралицата се отбелязва на 15 юни. Това се случва, без значение от неговата/нейната рождена дата. В случая, Чарлз е роден през ноември. Честванията преминават с пищна военна церемония. Тази година участваха 1400 войници, 200 коня и 400 музиканти. И в края на церемонията, по традиция кралското семейство трябва се събире на балкона на Бъкингамския дворец, за да поздрави поданиците на кралството.

Кралската фамилия по време на честванията за рождения ден на Чарлз III

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA