Джена Дюан стана майка за трети път

Актрисата сподели кадри от най-съкровените си моменти след появата на бебето.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 юни 2024

Фотография: Profimedia

Джена Дюан и нейният годеник Стив Кази официално станаха родители на второто си дете (и трето за актрисата).

Двойката обяви щастливата новина в профилите си в Instagram. "Рианън Лий Катрин Казий", написаха двамата, добавяйки, че бебето се е появило на бял свят на 14 юни. "От момента, в който се появи, ни донесе огромна радост и любов в живота ни... твоята нежност, сладост и красота плениха цялото ни семейство. Сърцата ни са препълнени с любов и ние сме наистина благословени от твоята поява. Добре дошло в нашия свят, малко момиченце".

Дюан намекна в свое стори, че песента на Fleetwood Mac "Rhiannon" е вдъхновила избора им за име на дъщеря й. Тя сподели видео с аудио на парчето. Актрисата също така сподели снимка от книга с имена, от която става ясно и значението на името Рианън, а именно "божествената кралица на феите".

Дюан и Кази вече са родители на момченце на име Калъм, което се появи на бял свят през март 2020 г. Това се случи месец, след като двойката се сгоди. Дюан също така има и дъщеря Евърли от бившия си съпруг Чанинг Тейтъм, която се роди през 2013 г. Тя сподели и видео, в което се вижда как двете й деца виждат за първи път своята сестричка. "И сега семейството ни е пълно", пише Джена под видеото.

Дюан разкри, че е отново бременна чрез пост в Instagram през януари. Тя сподели видеоклип, на който лежи във ваната и се вижда вече наедрелия й корем, докато Стив Кази свири на китара. "Дали ако накарам @stevekazee да ми прави серенада всяка вечер, бебето ще наследи неговия глас", написа тя под публикацията. 

Малко след като сподели щастливата новина със света, че отново ще става майка, Дюан сподели, че вече е във втория триместър. "Не съм сигурна, че тялото непременно ще действа по начина, по който и преди години. Ще видим. Възстановявах се страхотно всеки път, но съм в очакване за каквото и да се случи", сподели тогава тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA