Травис Келси със специална роля в концерта на Тейлър Суифт

Ася Иванова
Ася Иванова 24 юни 2024

Фотография: Profimedia

Изглежда, че настоящото гадже на Тейлър Суифт - Травис Келси, е по-специален от всеки друг неин партньор до този момент.

Шампионът на NFL излезе на сцената по време на нейния концерт на стадион "Уембли" миналата вечер. Това бе третата вечер от турнето на Суифт Eras в Лондон. Той се появи в костюм в стил 60-те години на миналия век и помогна на своята любима да се преоблече по време на песента I Can Do It With a Broken Heart, както тя прави по сценарий. Той включи и в още един щрих от спектакъла, замествайки танцьора, който носи Тейлър на ръце до определеното за пребличане място. 

И изглежда, че Келси не само не му бе досадно да влезе в тази роля, ами дори я приел с охота. Доказателство за това е широката усмивка, с която се движеше на сцената и махаше на публиката с ръка. Травис дори поднови пудрата върху лицето на Тейлър с доста умели движения.

Участието на Келси в концерта идва само ден, след като той официално дебютира като гадже на Суифт на снимка в нейния Instagram. Toй позира в общ кадър с певицата, принц Уилям и две от трите му деца - принц Джордж и принцеса Шарлот. Монархът присъства на концерта на Суифт по повод 42-рия му рожден ден, като дори бе заснет да танцува лудо във ВИП ложата.

@tttaay_13 even prince william is a swiftie lol.             @Taylor Swift @Taylor Nation ♬ prince william dancing - 🎀ྀིྀི

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA