Нина Добрев се завърна

Актрисата присъства на премиера на новия й филм Reunion.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 юни 2024

Фотография: Profimedia

Нина  Добрев направи всичко възможно и с цената на болката и неудобството се появи на червения килим за премиерата на филма с нейно участие Reunion.

Холивудската звезда с българси корени претърпя сериозен инцидент с мотор преди пет седмици и се наложи да й бъде направена сериозна операция на крака половин месец по-късно. Добрев често споделяше кадри от ежедневието си със своите фенове, тъй като бе неподвижна и на легло. Всички смятахме, че това ще я извади от кондиция за дълъг период от време. Но не! Българката показа страхотен дух и присъства на премиерата на филма с нейно участие.

"Прожекцията на Reunion беше успешна! Tова ме измъкна от спортните панталони и от къщата (все още с патерици) за първи път от месеци! Бях повече от изтощена и коляното ми беше супер подуто, но да гледам филма с публика на живо и да чуя смеха им си струваше! Reunion излиза на дигиталните платформи този петък", сподели актрисата в своя профил в Instagram. Тя сподели и доста снимки от този паметен момент. 

Нина бе с къс черен топ, сако и мини пола в същия цвят, която разкриваше превръзката на крака й. Тя бе заложила на спусната коса с лек обем и вълни, дело на коафьора на звездите Марк Таунсенд, докато гримът й бе така актуалното в последните години "лате", дело на магьосницата на макиажа Фиона Стайлс.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA