Дуа Липа обяви най-грандиозното си шоу до момента

През уикенда певицата бе хедлайнер на фестивала в Гластънбъри.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 юли 2024

Фотография: Profimedia

Талант като Дуа Липа трудно може да бъде задържан в една концертна зала. Ето защо певицата насочва погледа си към стадионите.

Липа обяви, че ще пее на легендарния лондонски стадион "Уембли" следващото лято, на 20 юни 2025 г. Билетите ще бъдат пуснати в продажба от петък, 12 юли. 

"Няма по-добър момент да споделя това с всички вас. Все още съм в еуфория от магията да бъда хедлайнер на Pyramid Stage в Гластънбъри този уикенд и съм ужасно развълнувана да обявя, че ще пея на стадион "Уембли" по това време следващата година", каза тя в официално изявление.

За да отпразнуват новината, Дупа и O2 си сътрудничат за връщането на емблематичната кампания на O2 "Walk Ad" за популяризиране на ексклузивната им предварителна продажба за турнето Radical Optimism Tour на стадион Wembley. За целта пускат 60-секунден филм, заснет от британския режисьор Даниел Улф в Кент, който проследява певицата и нейните танцьори от британски плаж до сцената за нейното турне през 2025 г. Клиентите на O2 могат да получат ранен достъп до билети чрез приложението Priority от 10 юли, 48 часа преди общото пускане.

След редица европейски фестивали това лято, Дуа ще изнесе шоу в емблематичната зала Royal Albert Hall в Лондон на 17 октомври. През ноември тя ще започне азиатската част от турнето си Radical Optimism Tour.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA