Силвестър Сталоун се завръща с Tulsa King от 18 септември

Вторият сезон на сериала ще е наличен по стрийминг платформата SkyShowtime.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 юли 2024

Фотография: SkyShowtime

Дългоочакваният втори сезон на хитовия оригинален сериал Tulsa King с участието на Силвестър Сталоун идва съвсем скоро. Неговата премиера ще бъде на 18 септември, ексклузивно по стрийминг платформата SkyShowtime.

Във втория сезон Дуайт (Сталоун) и неговият екип продължават да укрепват и защитават своята разрастваща се империя в Тълса, но докато се опитват да поемат нещата в свои ръце, те осъзнават, че не са единствените, които искат да получат своя дял. Изправен пред заплахи от страна на гангстери от Канзас Сити и местен бизнесмен с изключително влияние, Дуайт се стреми да опази семейството и екипа си в безопасност, като същевременно не изпуска от погледа си всички свои дела. Освен това в Ню Йорк го чакат недовършени задачи.

Впечатляващият актьорски състав на Tulsa King включва освен Силвестър Сталоун, и имена като Мартин Стар, Джей Уил, Макс Касела, Винсент Пиаца, Татяна Запардино, Анабела Скиора, Нийл Макдоноу, Франк Грило, Доменик Ломбардоци, Андреа Савидж, Гарет Хедлънд и Дейна Дилейни.

Изпълнителни продуценти са номинираните за "Оскар" Тейлър Шеридан и Терънс Уинтър, както и носителят на множество награди режисьор Крейг Зиск. Към тях се присъединяват Дейвид С. Гласър, Рон Бъркъл, Боб Яри, Дейвид Хъткин, Силвестър Сталоун, Брейдън Афтъргуд и Кийт Кокс. В момента сериалът се снима в Оклахома и Атланта.Сериалът се разпространява от Paramount Global Content Distribution.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA