Малума представи нов албум, вдъхновен от детството му

Латино идолът изненада всички с пускането на петия си студиен албум, който е вдъхновен от детството му и неговите идоли.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 август 2020

Латино суперзвездата Малума изненада феновете си с премиерата на своя пети студиен албум Papi Juancho. Седмица по-рано младият изпълнител изчезна от социалните мрежи, а на 20-и август се завърна неочаквано с лайв видео в Instagram, в което обяви пускането на тавата.

Щастливата новина предизвика страхотна еуфория сред фен базата на музикалния идол, която надхвърля 100 милиона последователи в Instagram, YouTube, Facebook и Twitter.

https://www.instagram.com/p/CEVHb_ZHG6S/

Papi Juancho включва 22 парчета, които Малума създава по време на карантината в родния си град Меделин, Колумбия, както и в Маями, а името на албума (в превод "лошото момче"), разкрива неговото алтер его и прави препратка към втория му албум Pretty Boy Dirty Boy.

Албумът е наличен във всички дигитални платформи ТУК.

"Този албум е много специален за мен, тъй като представя същността ми, начина, по който израснах, музиката, която аз и приятелите ми харесваме и личния ми вкус за регетона. Затова реших и да се колаборирам с артисти, които ме вдъхновяват. Създадох Papi Juancho с много любов, за да зарадвам феновете си и за да направя и себе си щастлив. Искам хората да се забавляват на музиката ми - това е целта на албума", споделя Малума.

57

Проектът е продуциран от Rude Boyz, с които суперзвездата работи още по първия си албум, и съдържа неочаквани колаборации с регетон артистите Darell, Jory Boy, Justin Quiles, Lenny Tavarez, Myke Towers, Ñejo & Dalmata, Ñengo Flow, Randy,  Yomo y Zion и Yandel.

"Papi Juancho е много разнообразен албум. Например парчето Medallo City е трап, миксиран със салса - жанр, с който не бях експериментирал до момента. С новия си проект искам да покажа културата си и хората да видят откъде идвам", разкрива още талантливият артист.

https://www.instagram.com/p/CDrsOOcn3CN/

Заедно с премиерата на Papi Juancho, Малумa представи и официалното видео към песента Parce. Трябва да признаем, че албумът е много по-различен от предните на музиканта, но определено е такъв, който ще слушаме постоянно, поне до края на годината!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA