Как да осигурим по-добър живот на четириногите си любимци?

Animal Rescue Sofia разказва за верните приятели, които биха останали вкъщи с теб. Завинаги.

Безрезервна обич. Несравнима лоялност. Искреност и вярност.

Научно доказано е, че собствениците на кучета са по-малко склонни да страдат от депресия и имат повишени нива на серотонин и допамин, отговорни за емоционалната стабилност и удоволствието. Научно доказано е, че децата, отглеждани заедно с куче, са по-здрави и по-отговорни. Това са кучетата за нас.

Останахме у дома за няколко седмици. Много добре разбирахме, че е за наше добро, че е временно. Въпреки това, настигнаха ни клаустрофобията и депресията. Въпреки това, нямахме търпение да излезем. Да се срещнем с приятелите, да поемем дълбоко въздуха на свободата.

35

Те са затворени за дълго. Не разбират, че е за тяхно добро. Не знаят, че е временно. Въпреки това, нямат търпение да срещнат своя бъдещ стопанин. Своя най-добър приятел! Защото ние имаме своите семейства, приятели, работа. А те? Те имат само нас. Не само по време на извънредно положение, но и завинаги, кучето има нужда от своя човек.

Ето защо, Animal Rescue Sofia подемат кампанията за осиновяване на кучета от приют под надслов „Искам да остана вкъщи с теб, защото вече те обичам". В приюта на Animal Rescue Sofia във всеки един миг има 200 кучета. С въвеждането на мерките за спиране на разпространение на COVID -19, за тези кучета стана още по-трудно да срещнат своите хора. 

Осиновяването на куче е обещание за вярност. За приятелство. За съвместно бъдеще. Завинаги. Ако си готов да спазиш такова обещание, осинови куче от приют! Твоят най-добър приятел иска да отиде вкъщи с теб. Защото вече те обича!
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA