Жените просто обичат Скалата...

Кечист, актьор, баща, съпруг, потенциален кандидат за президент на САЩ. Какво още?

26 септември 2021

Текст: Лилия Илиева Фотография: Profimedia

Първият филм, който Дуейн Джонсън е гледал в живота си в кино, е „Индиана Джоунс и похитителите на изчезналия кивот". Тогава бил на осем. Четиресет години по-късно, тоест 2021 г. кечистът актьор играе в лентата „Круиз в джунглата", която напомня на приключенията на чаровния учен-изследовател, пресъздаден от Харисън Форд.

57

Премиерата в кината на „Круиз в джунглата" бе на 30 юли. Част от саундтрака е на Metallica. Сюжетът на приключенския екшън започва със своенравната изследователка Лили Хоутън, авантюристка със силен британски акцент и склонност към необмислени рискове (в ролята Емили Блънт), която издирва магично дърво с невероятни лечебни свойства. За да го намери, тя наема безстрашен речен капитан (Дуейн Джонсън) на стара многократно кърпена лодка и потеглят по Амазонка. Екзотични опасности, екстремни моменти, интензивен монтаж държат адреналина високо. Освен че напомня за Индиана Джоунс, в лентата има и от ексцентричността на историята на капитан Джак Спароу. Тоест има капани, диви животни, чудовища, въоръжена с торпеда германска подводница. Скалата признава, че това е най-трудният филм, върху който е работил досега. А казано от него, това звучи доста сериозно. По време на снимачния процес бившият кечист споделя със своите 200 милиона последователи в Инстаграм, 57 милиона във Фейсбук, 14 милиона в Туитър и 5 милиона в youtube, че ролята му изисква много сила, отдаденост, проучване на героя и неговата история, много тренировки и стриктна диета.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СКАЛАТА РАЗКАЗВА ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ В НОВ СЕРИАЛ

Закуската на актьора включва яйца, белтъци, говеждо филе, овесени ядки и боровинки, безглутенови мъфини с масло, стевия и канела и смути от зеленчуци. Веднъж седмично Дуейн Джонсън си позволява ден, в който яде вредни храни. Сред тях има кокосови палачинки с фъстъчено масло и сладко от ягоди, огромни пици, плата суши, тестени изделия. Десертите му са сладолед, бисквитки, брауни и чийзкейкове. Едно негово „мръсно хранене", както сам той го нарича, може да съдържа между 5000 и 6000 калории.

57

Постовете му в социалните мрежи предизвикват огромен интерес. Освен класациите за най-скъпоплатените знаменитости (през 2020 г. доходът му е 87.5 млн. долара, общото му състояние според Forbes е 190 милиона долара) Скалата оглавява и тези за най-високоплатените инфлуенсъри. За всяка от спонсорираните си публикации – снимки с мотивиращи послания от тренировките му рано сутрин, видеата на живо, в които отговаря на фенски въпроси, или кадри от снимачната площадка на нов филм,той получава 1 015 000 долара. Сред най-харесваните му постове са посветените на ролята му на баща. Дуейн Джонсън има три дъщери – Симон, на 19 години, от бившата му съпруга Дани Гарсия, и Тиана (на 3 г.) и Жасмин (6 г.) от настоящата му жена Лорън.

57

„Момичетата ми се превърнаха в голям балансьор в живота ми – споделя той под снимка с една от дъщерите си, на която двамата се разхождат, хванати за ръце. – Така се надявам никога да не й омръзне да държи тези мои големи динозавърски ръце, въпреки че по всяка вероятност някой ден и това ще се случи, някой ден ще ме пусне. Да съм баща на тези прекрасни момичета е най-голямата благословия в живота ми! Нещото, с което най-много се гордея."

57

И дъщерите му, и жените в живота му го обичат и подкрепят. Бившата му съпруга Дани Гарсия менажира бизнеса му. Тя е в основата на филмовата му кариера. Компанията му произвежда и текилата Teremana. Според Forbes продажбите й надхвърлят 300 000 кашона от по 9 бутилки още първата година от лансирането на бранда. Скалата е участвал в създаването на почти всичко – от вкуса на текилата до нейното име, което е комбинация от латинската дума за земя и полинезийската дума „мана" (силен, насочващ дух).

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДУЕЙН ДЖОНСЪН ЛИ Е НАЙ-СКЪПОПЛАТЕНИЯТ ИНФЛУЕНСЪР В INSTAGRAM?

57

Настоящата любима на Дуейн Джонсън и майка на две от дъщерите му – Лорън, е дъщеря на барабаниста на бандата Boston Сиб Хашиан. Занимавала се е с пеене, писане на песни и продуциране на музика. В официалния є канал в YouTube има две нейни парчета. С актьора се женят през август 2019 г. след дългогодишна връзка. На сватбата им Лорън изпълнява своята песен Step Into A Love Like This, написана две седмици преди това. А година по-късно я публикува в социалните мрежи. „След повече от десетилетие с Дуейн исках да почувства колко много значат този ден и целият ни живот заедно за мен" – споделя Хашиан за песента. Тя е изпълнена с благодарност за годините, които са прекарали заедно, и е щастлива, че може да погледне към общото им бъдеще. В публикациите си в социалните мрежи съпругът й я описва като невероятна майка и съпруга. „Събуждам се всеки ден толкова благодарен, че имам някой като нея, някой, с когото мога да крача заедно по този свят" – е искрен Скалата. От май 2017 г. той обмисля да се кандидатира за президент на САЩ. Първо го отложи за изборите през 2020 г., през април 2018 г. обяви, че натовареният му график като актьор и продуцент го възпрепятства за това. Но не се е отказал, все пак 2024 г. предстои.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA