Звезделина Цолова, Калоян Христов и балансът помежду им

Те са следващите герои в специалния ни проект с Tommy Hilfiger, който прави връзката между семейството и модата още по-топла и вълнуваща.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 декември 2023

Този сезон Tommy Hilfiger прави реверанс към своето ДНК, поставяйки акцент върху семейството. На преден план са модата и любимите приятели, роднини, близки, хората, които ни карат да вярваме в сродните души или поне да се замисляме за съществуването им. Като Звезделина Цолова и Калоян Христов.

"Трябва ли да излъжем, за да изглеждаме сериозни в очите на другите?", пита със смях Кало, когато моля да ми разкажат историята за запознанството си. "Случи се в онлайн игра, преди вече 11 години. После преминахме в социалните мрежи, започнахме да снимаме заедно. Както се казва, останалото е история."

Звезделина Цолова и Калоян Христов

Макар хармонията им да изглежда като четворка валета, началото по-скоро свързват с професионален ентусиазъм. "Тя беше моята муза доста дълго време. И все още е, просто вече не работим толкова често заедно", споделя Калоян, насочвайки поглед към Звезди. "Може би след няколко години започнахме да вибрираме на обща честота. Осъзнахме, че имаме едно и също мнение за емоциите, разбиранията и решенията", казва тя. Напасват се с по-малко ангажименти и повече разговори. "Ние сигурно сме хората, които могат да направят разговор за абсолютно всичко. Може да спрем да се обичаме, да сме приятели, но винаги ще намерим за какво да си говорим. Това е най-свързващият елемент. Сутрин, когато ставаме, вечер, когато си лягаме, докато пием кафе - от кино, през плочата, която иска да вземе за грамофона, до теми, с които не сме толкова наясно, но искаме да разберем заедно." Кало потвърждава, а Звезди уточнява, че просто се допълват. Забелязах го, изслушват внимателно, гледат другия в очите и на секундата са готови да продължат думите му, при това повече от адекватно. "Тайната е да слушаш и разбираш, не просто да чуваш."

За тях дори не е толкова тайна, колкото начин да преодолят трудните моменти - онези зад камерата, зад перфектно синхронизираните аутфити и естетически издържаните кадри. "Бяхме перфектната смазана машина за работа, но във вкъщи нещата не се случваха толкова лесно и цветно." Тук Кало отново споменава думата баланс. В момента работят заедно, когато Звезди има по-креативни проекти, които знае, че ще му послужат като вдъхновение. "За съжаление, колкото и да обичаш, ако ядеш пица за закуска, обяд и вечеря в продължение на 10 години, след десетатата година няма да ти е толкова любима. Опитваме се да го правим по-смислено, по-интересно и по-рядко, за да е тръпка и за двамата. Когато снимаме заедно, останалите разбират", разказва тя. Преди две години са обмисляли да сложат край на връзката си именно заради работен burnout, който обаче превръщат в красива развръзка. "Ако не бяха тези проблеми, нямаше да разбера колко много те обичам" - казва тя, отново гледайки го в очите, с наистина любов.

И понеже споменах, че обичат да изразяват любовта си отвъд баналностите, в Instagram bio-то на Калоян може да видите "Because I ❤️ @mint.stories". "Няма да ми напише валентинка за 14-и февруари, но ще направи нещо такова, което е доста по-значимо. На огледалото вкъщи има сърчице с текст "Обичам Звезди". За да може всеки път, когато се погледна, да го виждам. Даже не знаем кога имаме годишнина. Не го разбираме по този начин. След 10 години заедно, цялото нещо започва да се усеща на коренно различно ниво. Не е нужна подготовка, сега е моментът за всичко. Това е." Кало потвърждава, че семейството им означава абсолютно всичко. "Пълна хармония, в която изграждаме себе си."

Усещането за специалност и лично отношение стои в основата на тяхното love story - когато Звезди забравя багажа на Кало преди пътуване до Палма де Майорка и единствените му дрехи са тези на гърба с етикет Tommy Hilfiger, когато тя свързва коледен базар във Виена с пухкав червен шал на бранда и когато виждат моделите от новата "много Tommy, практична, но даваща пространство за въображението въпреки практичността" колекция.

"Доста навреме открих себе си", категорична е Звезди, когато става въпрос за изграждането на личния ѝ стил. "Имам сравнително капсулен гардероб с цветове, които харесвам и мисля, че ми отиват. Наскоро попаднах на тихия лукс като усещане. Аз се чувствам комфортно в класиките." Нейният вечен to-go избор е червено червило и черен костюм, който за деня на снимките всъщност е страхотен бежов модел от новата есенна колекция на Tommy. Кало също е класик. Изборът му е черна тениска, зелена риза и тъмен деним. "Деним, деним, деним. Много хора казват, че големите мъже вече са за панталони, но на мен ми харесва младежкият вид, който мога да постигна по всяко време."

Изборите на Звезди и Кало отразяват и разнообразието от модели и стилове в есенната колекция на Tommy Hilfiger за 2023 г. Любителите на по-preppy визията ще намерят това, което сърцето им желае в преобразени класически модели с нови шарки и силуети. За феновете на casual излъчването, брандът предлага модели, създадени за спокойни дни в града или спонтанни приключения сред природата. Природата също е основен елемент в настоящата колекция на марката, както и във философията на Tommy Hilfiger като цяло. С това е съгласна и Звезди: "Връзката между стила и природата е задължителна за модата в бъдещето, ако искаме тя да съществува. Удоволствие е да сме част от семейството на марката, защото материите са приятни, устойчиви, а погледът е премислен и склонен да задоволи любопитството за дълго време." Дори тяхното, което винаги ги движи напред.

Открийте своите нови любими модели в магазините на Tommy Hilfiger в The Mall, Paradise Center и Serdika Center.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA